USUZUKURI / CARPACCIO

[301] SALMON USUZUKURI - Tynnskåret laks toppet med lakserogn, sjalottløk, hvit reddik, ponzusaus og jalape mayo

[301] SALMON USUZUKURI

Tynnskåret laks toppet med lakserogn, sjalottløk, hvit reddik, vårløk, ponzusaus og jalape mayo



139,-

Thin sliced salmon topped with salmon roe, shallots, white radish, spring onion ponzu sauce and jalape mayo
[304] HOTATE USUZUKURI - Tynnskåret kamskjell toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk og hvit reddik. Servert med ponzusaus

[304] SCALLOP USUZUKURI

Tynnskåret kamskjell toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk, hvit reddik og vårløk. Servert med ponzusaus

139,-

Thin sliced scallop topped with flying-fish roe tobiko, shallots, white radish and spring onion. Served with ponzu sauce
[302] OHYOU USUZUKURI - Tynnskåret kveite toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk, hvit reddik og ponzusaus

[302] HALIBUT USUZUKURI

Tynnskåret kveite toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk, hvit reddik og vårløk. Servert med ponzusaus



139,-

Thin sliced halibut topped with flying-fish roe tobiko, shallots, white radish and spring onion, served with ponzu sauce
[303] SPICY TUNA USUZUKURI - Tynnskåret tunfisk toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk og hvit reddik. Servert med ponzusaus, jalape mayo og gachukimsaus

[303] SPICY TUNA USUZUKURI

Tynnskåret tunfisk toppet med flyvefiskrogn tobiko, sjalottløk, hvit reddik og vårløk. Servert med ponzusaus, jalape mayo og gachukimsaus

139,-

Thin sliced tuna topped with flying-fish roe tobiko, shallots, white radish and spring onion. Served with ponzu sauce, jalape mayo and gochu kim sauce