TAKE AWAY

TAKE tilbyr alle retter som take away. Vi har et svært bredt utvalg av både tradisjonell og spesielle sushiretter. Vi tilbyr også en rekke andre japanske retter, og har et bredt utvalg av drikke.


Se hele menyen her >>


Ring 90 67 88 88 for å bestille take away.

Side 1 av 2
Velkommen til våre sushibar
God stemning i sushibaren
Eksotiske drikkekvarer i sushibaren
Venninne spiser sushi
Kom til oss å spis god sushimiddag
Lekker tak gir god atmosfære
Side 2 av 2
TAKE sushi
Nyt sushi med venner
Jenter spiser sushi
Få servert nydelig, grønn te
Blander grønn te
Grønn te på TAKE sushi

Forretter


Til forrett tilbyr vi en rekke japanske spesialiteter og ulike typer snacks. Vi har blant annet Edamame bønner, spicy eller vanlige, tangsalat, kimchi, gyu biff og flere friterte scampi forretter.


Se våre forretter her >>


Supper som take away


Vi tilbyr et bredt utvalg med spennende misosupper. Misosuppe er en tradisjonell japansk suppe som vanligvis består av noen hovedelementer; Dashi, en japansk kraft, og miso som er en fermentert bønnepuré laget av soyabønner.


Se vårt utvalg av misosupper her >>


Usuzukuri / Carpaccio


Usuzukuri er tynnskåret rå fisk, servert med passende grønnsaker og ulike sauser.


Se vårt utvalg her >>


Sashimi som take away


Vi har et bredt utvalg sashimi-retter som vi tilbyr som take away. Sashimi er fersk rå fisk i skiver som smaker deilig med soyasaus og wasabi til.


Se utvalget av sashimi her >>


Nigiri take away


Nigiri er den avlange biten med ris, med rå fisk på toppen. Vi har et bredt utvalg av både tradisjonell og spennende nigiri. Blant annet nigiri med gyu biff, og japansk omelett.


Vi har også en rekke tempura nigiri på vår meny.


Nigiri take away >>


Maki


Maki er ruller med forskjellig typer sjømat, grønnsaker og ris, rullet inn i noritang.

Vi har flere ulike ruller, både vegetar, vegansk, piri kara maki, burning maki, geki mara maki, take special maki, golden maki, crispy tenkas maki og tempura maki.


Se det brede utvalget av maki her >>


Bento box


Bento betyr «matpakke» og er en boks proppet full av deilig mat. Våre bokser består blant annet av ulike sushibiter, wakame salat, miso supper, tempura grønnsaker og ulike sauser. Vi har et bredt utvalg, og noe for enhver smak. Her får du et fullverdig måltid!


Bestill bento box som take away i Bergen >>


Dessert


På vår meny har vi en rekke spennende desserter. Ulike iskremer med smak av svart sesamfrø eller grønn te. Vi tilbyr også de svært populære mochi-iskremene. Is som er rullet inn i klebrig ris.


Se vårt utvalg av dessert som take away her >>


Saus

Få sushimåltider er komplette uten tilhørende saus. Vi serverer et bredt utvalg av ulike sauser til våre retter, blant annet mangosaus, sitronsaus med hint av wasabi, jalapeño-majones og ingefær- og sjalottløk saus.


Ta en titt på våre sauser, som kompletterer ditt måltid >>


Japansk drikke


Vil du drikke autentiske japanske drikkevarer? Vi tilbyr et bredt utvalg av populære japanske drikker. Blant annet calpico og ramune, og mange forskjellige typer te.


Vi serverer også den svært populære "Matcha green latte", en latte med konsentrert grønn te. Vi har også flere ulike typer øl, blant annet Kiuchi som er brygget på rød ris, og sake.


Se vårt utvalg av drikke her >>


Bestill sushi som take away i Bergen


Finner du noe som frister? Ring oss på 90 67 88 88 for å bestille. Du kan bestille take away mandag til fredag fra 11:00-19:30 og lørdag fra 11:00 til 17:30.


Kontakt oss, og finn kart her.